درباره ما  |  ارتباط با ما  |  RSS  |  آرشیو  |  1403-02-08  |  2024-04-27  |  بروز شده در: 1403/02/08 - 08:01:4 FA | AR | PS | EN
تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن            صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان            خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا             اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند             تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان            سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان            پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس            خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد             مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد             آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان             با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم            افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان             دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل            آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان            وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است            






تاریخ نشر: 1392/6/2 - 12:11:44
تعداد بازدید: 1362
با دوستان خود به اشتراک بگذارید

آزادی رسانه‌ای از نوع انگلیسی
آزادی رسانه‌ای از نوع انگلیسی

بدون‌شک خبرنگاری در انگلیس یکی از سخت ترین مشاغل محسوب میشود! هرگاه خبرنگاران قصد دارند گزارشی را علیه اقدامات خرابکارانۀ انگلیس در نظام بین الملل یا برخی مطالب در خصوص جاسوسی دستگاههای اطلاعاتی این کشور صورت دهند، تیغ تهدید و سانسور و اخراج از سوی مقامات انگلیسی به حرکت در میآید. تا کنون شاهد افشاگری‌های بسیای در انگلیس از سوی خبرنگاران بوده ایم. البته مقامات انگلیسی در مقابله با این افراد بدترین برخورد ممکن را صورت داده و حتی برخی را نیز به صورت فیزیکی حذف کرده اند. دیوید کامرون نخست وزیر فعلی انگلیس و تونی بلر نخست وزیر اسبق این کشور از این لحاظ کوچکترین تفاوتی با یکدیگر ندارند.

یکی از این برخوردها اخیرا با روزنامه گاردین صورت گرفته است.(آلن راسبریجر) سردبیر روزنامه گاردین از پلیس و دولت انگلیس به دلیل بازداشت هم‌خانه خبرنگار این روزنامه و همچنین دستور نابودی اسناد محرمانه جاسوسی دولت امریکا، به شدت انتقاد کرد و گفت دولت فعالیت‌های خبرنگاری را با تروریسم یکسان دانسته است.

دو روز قبل چند مقام اطلاعاتی انگلیس ضمن ورود به دفتر روزنامه گاردین در لندن، مسئولان این روزنامه را مجبور کردند حافظه‌های کامپیوتری حاوی اسناد و اطلاعات محرمانه مربوط به فعالیت‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی امریکا را معدوم کنند.

این اسناد را (ادوارد اسنودن) افشاگر امریکایی در اختیار گاردین قرار داده است. اسنودن که از سوی مراجع قضایی امریکا تحت پیگرد قرار دارد، دو هفته قبل از روسیه پناهندگی سیاسی موقت دریافت کرد. وی پیمانکار سابق آژانس امنیت ملی امریکا است و در سه ماه گذشته در مورد برنامه‌های پایش انترنتی سرویس‌های اطلاعاتی امریکا دست به افشاگری زده است.

گرینوالد خبرنگاری است که اولین اسناد محرمانه را در روزنامه گاردین منتشر کرد. وی در هنگ‌کنگ مستقیما با اسنودن دیدار داشته و هزاران سند محرمانه را از وی تحویل گرفته است. بازداشت میراندا با استفاده از قانون ضدتروریسم صورت گرفته است. این قانون به پلیس انگلیس اجازه می‌دهد افراد حاضر در سالون‌های فرودگاهی را تا سقف 9 ساعت و بدون هیچ اتهام مشخصی، مورد بازجویی قرار دهد.

بازداشت این فرد پیام مشخصی برای روزنامه گاردین و دیگر روزنامه نگاران انگلیسی دارد! اینکه دولت انگلیس افشاگری در خصوص چنین پرونده‌ای را نخواهد پذیرفت و در مقابل آن واکنش نشان خواهد داد. لازم است که دولت انگلیس یکی از اصلی ترین متهمین جاسوسی از شهروندان کشورهای مختلف غربی است. در این پرونده دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس و آلمان دخیل هستند. از این رو مرکل و کامرون به شدت نگران افشاگری‌های اسنودن هستند. این نگرانی‌ها تا آنجا گسترش یافته است گه پلیس انگلیس به صورتی صریح و علنی اقدام به دستگیری و تهدید خبرنگاران مرتبط با پرونده میکند.

افشاگری اخیر روزنامه گاردین از نابودی لب تاب حاوی اطلاعات اسنودن توسط دولت انگلیس خود نشان دهنده بسیاری از حقایق پشت پرده است. لن راسبریجر از دبیران روزنامه گاردین در وبلاگ خود به شرح اقدامات ماموران سازمان جاسوسی انگلیس به منظور مخفی نگهداشتن فعالیت‌هایشان پرداخته است. این روزنامه نگار افشا کرده که ماموران دولت انگلیس یک رایانه حاوی اطلاعاتی را که توسط ادوارد اسنودن افشا شده بود را به طور کلی شکانده و نابود کردند تا به هیچ وجه قابل استفاده نباشد. اسنودن اطلاعات مذکور را برای چاپ و افشاگری در اختیار گاردین گذاشته بود. راسبریجر دو ماه قبل هم در وبلاگش نوشته بود که دولت انگلیس وی را تحت فشار گذارده تا اسنادی را که اسنودن به او داده بازگرداند یا شخصا آنها را نابود نماید. اسناد مذکور مبنایی برای نگارش مقالات متعدد علیه جاسوسی‌های انگلیس و امریکا از شهروندان خود و همین طور کاربران انترنت در سراسر جهان قرار گرفتند.

در جریان یکی از این نشست‌ها با ماموران سازمان جاسوسی GCHQ انگلیس، وی به آنها توضیح میدهد که این افشاگری‌ها ماهیت بین المللی پیدا کرده و حتی استرداد این اسناد مشکلی را حل نخواهد کرد. در همین حال دو تن از ماموران این سازمان بر نابودی فیزیکی‌هارد درایو یک رایانه مک بوک نظارت می‌کنند تا به خیال خودشان اطلاعاتی به دست ماموران جاسوس چینی نیفتد. یکی از آنها هم به شوخی به راسبریجر میگوید حالا میتوانیم از اعزام هلکوپترهای بلاک‌هاوک منصرف شویم و این در حالی بود که تکه پاره‌های لپ تاپ مک بوک روزنامه گاردین در زیرزمین ساختمان روزنامه گاردین به چشم میخورد.

گفته می‌شود دستور بازداشت میراندا و همچنین ورود به دفتر روزنامه گاردین مستقیما از نخست‌وزیری انگلیس صادر شده است. راسبریجر به شدت این اقدام دولت را مورد انتقاد قرار داده و می‌گوید این قانون (منطقه‌ای بی‌قانون در انگلیس) ایجاد کرده و به دولت اجازه می‌دهد با سوءاستفاده از لفظ ترور، در فرودگاه تمام قوانین را زیرپا بگذارد. وی همچنین از تلاش این روزنامه برای اقدام قانونی علیه دولت خبر داد و گفت گاردین منابع مالی لازم برای شکایت میراندا از دولت و دستگاه‌های اطلاعاتی انگلیس را تامین می‌کند. به گفته وی میراندا در ارتباط با فعالیت‌های گاردین و خبرنگار این روزنامه بازداشت شده و به همین جهت گاردین از وی حمایت می‌کند. اقدام دولت انگلیس واکنش گرینوالد را هم در پی داشته است. این خبرنگار امریکایی می‌گوید در پاسخ به این اقدام دولت، به زودی اسناد بسیار حساسی را منتشر می‌کند که انگلیسی‌ها را از اقدام خود پشیمان کند.

حسین یاری:

لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/530






*
*

*



نیز بخوانید

آینده تاریک یا روشن؛ در انتظار اقتصاد افغانستان


آیا امریکا جنگ اوکراین را به طرف جنگ جهانی سوم هدایت می‌کند؟


آیا امریکا خواستار حذف قطر از میانجیگری است؟


پرونده احیای برجام روی میز بایدن


آیا حمله اسرائیل به ایران؛ پایان ماجراجویی است؟


ایران و اسرائیل را از جنگ بزرگ دور کنید


پرجمعیت‌ترین کشور دنیا در آستانه برگزاری طولانی‌ترین انتخابات


معیارهای دوگانه امریکا؛ از حمایت اوکراین تا سکوت در غزه


رسانه‌های اسرائیلی از خیانت اردن به جهان اسلام شگفت زده شدند


نیویارک تایمز:ایران بطور مستقیم با امریکا درگیر نمی شود


کمبود نیروی جنگی در ناتو برای مقابله با روسیه


آیا روابط ترکیه و رژیم اسراییل متوقف شد؟


تغییر جغرافیای جنگ در خاورمیانه؛ آیا نتانیاهو موفق شد؟


جنگ خونین و ویرانگر غزه وارد ششمین ماه شد


توافقنامه ترامپ امریکا را مجبور به خروج از افغانستان کرد


وضعیت غزه نشانگر بربریت ذاتی سرمایه‌داری جهانی است


آیا واقعاٌ ترامپ مصمم به خروج از ناتو است؟


روسیه در موضع برتر قرار دارد، پوتین به کم قانع نیست


آیا اروپا آمادگی ریاست جمهوری مجدد ترامپ را دارد؟


دیدار های بلینکن با سران کشورهای عرب زمینه ساز صلح در غزه می شود؟


کشور های غربی برای اعمال تحریم بر ایران اختلاف دارند


چین، بدون روسیه مذاکرات صلح اوکراین را تحریم می‌کنیم


آمادگی روسیه برای جنگ با ناتو


آیا امریکا توان منزوی کردن حکومت طالبان را ندارد؟


ضرورت بازتعریف روابط ایران و پاکستان در دولت جدید





پربازدیدها
پربحث ها


اخبار تازه را در موبایل خود ببینید.

ansarpress.com/m



نظرسنجی

به نظر شما با پذیرفتن خط دیورند و مرز فعلی بین افغانستان و پاکستان توسط افغانستان، صلح در افغانستان برقرار میشود؟

بله

خیر

معلومـ نیست

مشاهده نتایج


آخرین خبرها

واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه این کشور

تثبیت روابط امریکا چین با رویکرد «مثبت و سازنده» واشنگتن

صدور حکم بازداشت محمودخان اچکزی از سوی یک دادگاه پاکستان

خواست حامد کرزی از دو مقام اتحادیه اروپا

اردوغان؛ نتنیاهو را قصاب غزه و مثل هیتلر خواند

تمدید کارت‌های پی‌او‌آر مهاجران افغان در پاکستان

سفر معاون وزیر خارجه‌ی امریکا برای گفتگو درباره‌ی افغانستان به قطر و پاکستان

پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس حماس

خیز رئال مادرید برای فتح لالیگا با پیروزی مقابل سویه داد

مالیزیا در زمینه امنیت سایبری با افغانستان اعلام همکاری کرد

آغاز نشست سه‌جانبه میان حکومت طالبان، ترکمنستان و قزاقستان

با شکست عراق، نیمی از راه جام جهانی را طی کردیم

افشای جزئیات تماس اخیر ترامپ و بن سلمان

دیدار ملا یعقوب با هینت مالیزیایی در کابل

آزادی ۶۳ زندانی افغان از زندان پاکستان

وضعیت غزه بدتر از دوران آپارتاید در افریقای جنوبی است

پولیس ترکیه بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی را بازداشت کرد

سه کشور گروه هفت تحریم‌های جدید علیه ایران اعلام کردند

سفرهای متعدد هیئت‌های سیاسی به کابل نشان‌دهنده‌ پذیرفته شدن حکومت طالبان است

پیروزی پُر گول منچسترسیتی مقابل برایتون

در صورت مصادره دارایی‌ها؛ سطح روابط خود با واشنگتن را کاهش می دهیم

ادامه کمک های اتحادیه اروپا به مردم افغانستان

تبدیل شدن افغانستان به گورستان امیدهای دختران

مسدود شدن شاهراه هرات - بادغیس از اثر سیلاب ها

هشدار از احتمال بارندگی‌های شدید و سیلاب در ۳۴ ولایت کشور


خبرهای پزشکی


خبرگزاري انصار ©  |  درباره ما  |  ارتباط با ما  |  نسخه موبایل  |  پیوندها  |  طراحى و پشتيبانى توسط: شركت شبكه نگاه
استفاده از مطالب اين سايت با ذكر منبع (لينك سايت) مجاز است.